Info

Formål med Bikerfonden

  1.         At samle de mest seriøse og markante danske rygmærke klubber, i et fællesskab
  2.         Et fællesskab der arbejder for at informere om hvad bikermiljøet i virkeligheden er, og ikke som det ofte fremstilles i medierne.
  3.         At værne om bikerkulturen, og fællesskabet med motorcyklen i centrum.
  4.         At afholde events med offentlig adgang.
  5.         At fremme dialogen klubberne imellem.

Hvis din klub har et registreret mærke, så er det ikke ensbetydende med, at man er en fondsklub. Fondsklubberne kan ses under menu punktet fonds info.

Der har været er del forvirring om visse begreber i bikermiljøet, især når medlemmer af klubber, af den ene eller anden årsag bliver smidt ud eller forlader en klub. Når man bruger begreber som man ikke har en egentlig forståelse af, så bliver det hurtigt noget rod, fordi det kan have store konsekvenser for både de pågældende medlemmer eller for klubberne.

I bikerfonden har vi en fælles forståelse og aftale om hvordan og hvornår vi bruger begreberne LEFT og OUT. Vi bliver jævnligt kontaktet af klubber der ønsker at vide mere om dette eller ønsker at informere om deres forhold til dette. Klubber udenfor bikerfonden er ikke underlagt den samme forståelsesaftale som er indgået mellem de 16 klubber i Bikerfonden og vi arbejder dermed ikke efter de samme retningslinjer. Derfor anbefaler Bikerfonden heller ikke andre klubber at bruger disse begreber, hverken OUT, LEFT eller Bad Standing.

Lukket for kommentarer.